AP Hogeschool

Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen

Vanaf september 2015 gaat de nieuwe Campus Spoor Noord open. Verschillende departementen en richtingen verhuizen naar deze nieuwe campus. De campus is gelegen aan Park Spoor Noord. In de buurt heb je het Eilandje waar je veel restaurantjes kan vinden en in de zomermaanden, zoals Bocadero. De departementen die zich hier zullen huisvesten zijn Gezondheid & Welzijn, Onderwijs & Training. De richtingen Vastgoed, Grafische en Digitale Media, Elektronica-ICT, Elektromechanica, Energiemanagement en Integrale Veiligheid zullen ook allemaal naar deze campus verhuizen.

Tot slot heb je nog de campus in de Kronenburgstraat. Deze is gelegen op ’t Zuid en bevindt zich niet zo ver van de Groenplaats. Hier kan je de richtingen Chemie, Voedings- en Dieetkunde en Biomedische Laboratoriumtechnologie volgen.

Ook de Koninklijke Academie en het Koninklijk Conservatorium zijn verbonden met de AP Hogeschool. Op de website kan je ze terugvinden onder School of Arts. De Koninklijke Academie bevindt zich in de Mutsaardstraat in hartje Antwerpen. Het Conservatorium is te vinden op de Desguinlei en bevindt zich in hetzelfde gebouw als deSingel.

AP Hogeschool Campus Meistraat

AP Hogeschool Campus Meistraat

Meistraat 5
2000 Antwerpen

info@ap.be
03 220 55 20
03 220 55 59
www.ap.be

Privacyverklaring - Website door Jeffrey Rosselle - Domein door Versio